Press och Media

Vad skrivs och sägs om Prioraty Wines?

DECEMBER 2022

Guldkorn med toppbetyg

Tre av våra viner (Les Myriams 2017, Garnatxa Negra i Carinyena 2018 och Triaca 2013) kommer med i Allt om Vins årliga sammanställning av guldkorn i Beställningssortimentet. Prova själv och se om du håller med!

JULI 2022

Vin och vi-podden, igen!

Vi gästar avsnitt 92 med fem vita viner från Prioraty Wines. Roligt att kunna visa upp även denna sida av Priorat, tycker vi. Lyssna och hör vilka viner som blev deras favoriter!

MARS 2022

Vinsider

Vinjournalisten Peter Axelsson skriver en artikel i Vinsider om viner från Prioraty Wines och listar sina fem favoriter. Genomgående höga kvalitetsbetyg!

MARS 2022

Allt om Vin

Fyra av våra viner kommer med i Allt om Vin och får höga kvalitetsbetyg. Både Coster de l'Alzina 2014 och Triaca 2013 belönas med fyra och en halv stjärna och beteckningarna "Fynd!" respektive "Bra köp". Det är vi glada för!

FEBRUARI 2022

Vin och vi-podden

Vi gästar Vin och vi-podden i två avsnitt. Avsnitt 83 är en intervju med Prioraty Wines, och avsnitt 84 är en provning av sex viner från Prioraty Wines (och ett till som inte är från oss). Sammantaget tycker vi att podden beskriver våra viner på ett bra sätt. Och sedan är vi extra glada över de fina recensionerna!